Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrämmande


alla de insikter
som föll över lammen
där de skuttade och lekte
i hagen
de gula ögonen den grå raggen
de vita tänderna och de vassa klorna
berättade inget

lammen såg enbart den blå himlen
och solen




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-11-24 17:51



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
!!
2024-06-06
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP