Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla


vidbränd


den som en gång
blivit vidbränd
går inte mer på tunn is
plötsligt öppnas en vak
vantro är en tillgång
men kan även
bli en belastning
blev okontant
med målarmästaren
förklarade
garantier är inte muntliga
nu fortsätter jag själv där
jag slutade




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-24 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP