Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar kan vara bråkiga natti


ur dimman klokuggla

plötsligt förstår jag
hur jobbig jag varit
med alla lösningar
på andras problem
istället för låta andra
försöka själva
målarmästaren
var precis lika jobbig tog över
undrar hur hans fru...
vänta nu det är hon
som säger var skåpet ska stå
och det går ut över kunderna









Fri vers av the wildcat VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-11-25 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP