Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välpolerad


sent igår var varje yta
bestruken av välpolerad is
grannarna knackade på
varnade mig
han hade gjort en frivolt
medan hon såg på
väderprognosen idag solig
om den stämmer
kan man trippa på tå
behöver bunkra
och hämta stegen
kan då knyppla som bisyssla

godmorgon klokuggla











Fri vers av the wildcat VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-25 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP