Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lek för glatta livet



lyckliga människor är lekfulla
känner barnslig glädje
desto fler orosmoment störs barnet

postade en fredstrevare
till målarmästaren
aldrig mera blandar färger i koppen
målar själv utan oro i kroppen




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-11-25 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP