Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla


stroppen

hon höll hårt i stroppen
stod bredbent vaggade
följde tågets rörelser
tåget dundrade vidare
målarmästaren var en av dem
järnskodda stövlar
tågade med de andra
under hakkorsets flagga

hon räddades av gonggongen
tåget stannade och hon klev av





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-25 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP