Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kunskaper klokuggla



de som är de mest grymma
mest skrämmande
de ger oss först ångest och raseri
ett glödande hat men även
en vilja härda ut
de gör oss starka nog betala tillbaka
med samma mynt
då vi vuxit oss lika




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2023-11-26 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP