Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankfulla rader klokuggla



de blinda följer
den starkaste rösten
vi lärde oss den har
den starkaste törsten
utan bry sig tömmer
koppen
den svagare bär

Vem sitter bakom katedern
kunskaper ger sina elever
då den kloke ser under katedern
finner den
klöven den onde bär




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-11-26 05:51



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
himla bra
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP