Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för idag PP


Ordlek

trippar nerför trappan
och trappar uppför stegen
och river ner gamla tapeter
i tidens gryning
de sattes upp på himlaväggen

tar en kopp kaffe och fika före
får då mera hår på bröstet
och stegen vinglar inte yrvaket

den som en gång felat
blev dömd och utfrusen
för balansen i livet
ska den som skar av linan
även dela skulden





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-11-26 13:36



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
blir emellanåt mäkta sur på manipulativa personer
min dörr stod öppen i början
idag kan den se ut som den står på glänt
men det finns ingen där.
2023-11-26
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP