Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat..Om en fridfull kommande Advent


Advent i pynt

Börjar så sakta pynta med ljusslingor i en gran där åsnan i fönstret får sällskap av lyktan som så vacker och påminner mig om ljuset som kommer för att lysa oss in i en högtid av frid.
Frid tänker du ja just. Att ge sin tid i denna fridfulla högtid känns som en dyrbar högsta av på gåvor sin fridfullhet som en ynnest.

Vid kommande högtiden på mörker kommer korn att finnas för alla barnen att mala om man vill, kvarnen står alltid redo och det som inte glömmer högtidens innersta värde finner att ständigt dess värde där något av bönor som jämt för att lägga i.

Önskar en fridfull
Advent.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-26 16:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Julen är en belöning för året som gått, tycker jag. Roligt att du lägger ned möda på den , det är den värd. Så trevlig text att läsa. Själv bakar jag, pyntar något, hänger bland annat upp en polkagriskräkla och ett stort pepparkakshjärta i fönstret.
2023-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP