Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det fria ordet

hjälper oss att förstå världen
positivt eller negativt
nyheterna fyller den funktionen
att ge förståelse och
möjligheter till förändring
av vårt sätt att vara
kloka ord yttrade i kanalen
människan har aldrig varit
förskonad från krig
sjukdomar och annat elände
Många ville bli sedda
men det mesta skedde i det tysta
idag kablas bilder ut även
från krigsskådeplatser
och många mår dåligt
andra blir upprörda våldsamma
vi styrs ofta av våra känslor
och det kan även
främmande makt utnyttja
i syfte skada Sveriges rykte
i omvärlden





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-11-26 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP