Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan man befinna sig.


Position


Järnrör bär hälar
värmda av morgonsol
Armar hänger nedanför huvud

Lustfylld frihet
rymd som tar slut
händer som sträcker sig ned mot
tak

anar att
svindel lurar
ovanför.



23/11 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-27 10:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag är en fasadklättrare ja
älskar att klättra var da
svindeln får man ta
först går det upp sen går det ner
nej nu orkar jag inte klättra mer

2023-11-28

  Blomma-Stjärna VIP
- lekfull frihetskänsla - är du på utomhusgympa i dikten ;-) ?
2023-11-27

  TrollTörnTrappan VIP
...istapp?!...
2023-11-27

  Glitträ VIP
Griper tag i lustfylld frihet uppe på taket
i spaden med redigt grepp hivar ut snön, ingen svindel här inte..
ha haa
Bra

2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP