Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp

Livet
Tiden har mig
Det förflutna släpper inte taget
Framtiden väntar på min ankomst
Jag är här, men också förr och ska bli
Bra eller dålig liv
Jag är bara ett liv
Mina tolkningar är mina, bra eller dåliga
Det viktiga är
Oavsett tolkning
Släpp aldrig taget
För livet är liv
En process med start och slut
Och jag däremellan




Fri vers av Kim Hurtig
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-11-27 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig