Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isar igen, isbrytaren kan liknas som med mitt järnspett


Havet

Haven i lugn som i brus stora vattnen som likt farleder isar igen
isbrytarens uppgift till för öppningen, rännan, förens led i att bryta is
för jämnan och upp här hos mig med järnspett- en, där
det enda som riktiga går att använda, tar
Isbrytaren oftast ständigt som ligger i för rännans öppning uppströms jobbar flitigt

fram för öppet vatten de is brytfartyg som redan finns och ilagda och som går

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-27 11:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Isbrytaren kan ju vara en människa också, och isen en isande tystnad. Din dikt får dubbelbotten, beroende på vem som läser den tror jag.
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP