Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oraklet

stod på bassängkanten talade
då vi började gå ner i
det varma vattnet

"Då frosten lägger sig före snö
blir jorden frusen
och flingorna bildar ett täcke
det blir en lååååång vinter"

Tack sade vi som klär oss
i lager på lager yllesockor
vantar mössor kappor dunjackor
vi tittade på varandra och frustade
glöm inte broddarna sade jag
och vaggande gång

vi har gemytligt på våra möten
Oraklet har i stort sett svar på allt

ett ljushuvud talade om fördelarna
med kyla och snö
skadedjur minskar året därpå




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-11-27 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP