Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord så sköra

Endast dimma kvar.
Av outslagna hyacinter.
Ebbar ut i natten.
Som om de aldrig funnits.
Inte heller doftat.
Kyssen vid stentrappan.
Minnen av vit vinter.
Skatter i skymningen.
Oxarna betar på äng av glas.
Närmre och närmre.
Men långt ifrån.
En älv av förbytta personligheter.
Men jag saknar dem.
Nästan.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-27 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP