Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt vacker frisk räv


Snygging

Vilken snygging som jag mötte ute på gården vid vedhämtning
en sådan tjusig skapelse så höll på att smälla av sådan frisk tjusig räv.
Tänkte fråga om jag fick fota och tog, mod till mig där han stod i vacker posering men så i ett nu sprang sin väg; aj då den räven också men den finns kvar i området…
**
Sådant mickel och en sådan tjusig till räv
;)

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-27 20:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Korta snabba ben
inför julen!
Tackar för dikten
inför julen!
2023-12-03

  Glitträ VIP
Ja om inte annat så för att fånga in råttor.
;)
2023-11-28

    Lena Söderkvist VIP
Precis vad som hände mig tidigare i år. Men det kommer kanske fler chanser. Trevlig text.
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP