Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET VERKAR SOM OM VI TAPPAR ORDET "FRIDLYST"... DET BLIR SÅ NÄR DEN STÖRSTA ISMEN AV ALLA "EGO-ISMEN", REGERAR I VÅR VÄRLD... KB BILD GJORD AV MIG.. MUSIKEN ÄR JAG OCH KAJ I VÅRT GAMLA BAND LEX REX.. DS


FRIDSLYST

 

 

Det brinner en eld i var människas inre

Den att få vara DEN SPECIELLE för någon annan

Det kan vara vän eller en person i kärlekens sinne

Eller bevarandet av alla kärastes minnen sanna

 

Där står det "FRIDLYST" på dess hjärte-dörr

Inget man kan roffa åt sig och sen gå

Inget som är slit och släng från förr

Endast DEN vise detta färstår

 

I Guds Ögon ÄR Vi både Fred och Frid-lysna

Därför vill Han sätta Sitt sigill på oss

Han vill smälta det kalla och frysna

Och ta oss till foten av Hans Kors

 

Från tårar som längtar efter nådens barmhärtighet

Hör Han tonen och kommer strax förbi mig och Dig

För att trösta och förlåta upprätta till en evighet

Han som är Vägen Sanningen och Livet I SIG

 

Då ser Vi genom FRIDLYSTNA ögons ljus

Då vandrar Vi dit Anden vill Vi ska gå

FRIDLYST kärlek till Vår Faders Hus

Då endast då kommer Vi FRIDLYST förstå...

 

FRIDLYST kärlek till Vår Faders Hus

Då endast då kommer Vi FRIDLYST förstå...

 

KB 231127

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-27 23:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP