Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tusch


insidan klokuggla

Efter alla kringelikrokar
vallgravar
ekon i hörselgångar
vet vi även bondfångare
kan bygga med sina
färgglada byggklossar regnbågar
även om det känns
på insidan

förr silade vi mygg och svalde kameler
idag är vi en vindflöjel
sitter på taket
med utsikt både mot gårdagen
och framtiden


Var rädd om dig Peter Parker
Tingeling sänder en bamsekram





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2023-11-28 04:46



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
en solig hälsning från vindflöjel
2024-06-06

  the wildcat VIP
perfetto bamsekran
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP