Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en magisk julkalender


tänk ändå så många
luckor som öppnades
under åren första resan
och sedan den andra
Nog är den människan
en tvärhand hög
som lade i varje lucka
nya fasor

det tummar vi på klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2023-11-28 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP