Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad känner natten?

 

Vem vet vad natten tänker?

 

När det känns mörkt och kallt

och jag flyter, mellan små öar

av hopplös ensamhet.

 

Han sa, var som ett träd

och när stormen kommer,

så bölj dig ned.

 

Vem vet vad natten känner?

 

När allt är mörkt och kallt 

runt mig, och jag svävar

i tyst ovisshet.

 

Så minns jag hans ord,

om att när vi blir prövade

så blir vi också visade en väg ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka
Läst 67 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-28 16:13



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Zen!

2023-12-04

  Cikoria Blå VIP
Hoppfullt slut
2023-11-29

    Lena Söderkvist VIP
Låter som Livet självt. Man hittar lösningen, men måste leta, kanske försaka.
2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka