Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miljötänkande??


olja och gas måste fasas ut
är alla överens om
för jorden och människan
att ersätta dessa drivmedel
med annat miljövänligt
oljemagnaterna tänker bara
på alla oljefat de pumpar
upp varje dag

Vem bryr sig om framtiden
moder jord börjar slå tillbaka




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-11-28 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP