Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra

Då en röst i vår närhet tystnar
oavsett hur många avsked
vi måste överleva förrän
vi själva går ut genom dörren
nog är saknaden densamma
Varför glömmer människor
kommer de inte ihåg
då de paddlade kanot tillsammans
och klättrade i träden




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-11-29 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP