Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev 29.10 2023 hänsyn om röken dygnet runt


hämden är ljuv.

du gör mig illa.
jag hämnas.
du gör mig illa igen.
då hämnas jag.
till sist osämja.
då tar hatet aldrig slut.
hämden är inte ljuv-
förstår inte minna ögon .
minna ögon lock minna ögon bryn svullar upp.
får inte upp ögonen hostar hela tiden.
hunden fnyser mår dåligt.
opererade minna ögon .
för 2 år 6 månader sen.
klias i ögonen har ont i ögonen
min hund står o luktar i balkongen hela tiden.
vill gå under får inte för mig.
gåtan vad är det-nösan svullnar upp får ingen luft
minna brandvarnare har tjutit flera gånger.
då förstår alla vad en person röker-
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-29 12:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Den personen borde ta lite mer hänsyn till sina grannar.
2023-11-30

  Öknens Ros VIP
Den personen borde ta lite mer hänsyn till sina grannar.
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP