Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnade ytterdörren

en tunn vit filt
låg åter ovanpå hinnan
som låg kvar efter
slädens andetag
den ska åter ut i ljuset
och lufta sig
den står bortglömd under året
nu trivs den
och spinner som en katt


godmorgon klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-12-01 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP