Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där med förlåtelse

det är ett tveeggat svärd
den som burit sig illa åt
inte bara en gång utan tusen gånger
utan ånger
den förväntar sig förlåtelse
men den som i sjukdom fel begått
Aldrig förlåtelse fått
trots han till Golgata gått
och hängt på sitt kors

Nej skärpning samhället
sjukare än någonsin
Det är fan som dikterat villkoren
hoppet de vita har
Gud fader som i himmelen bor
tar den fule i kragen
och sparkar ned honom
i underjorden där han bor






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-12-01 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP