Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hårresande


vad släkten börjat förändras
deras pannor låga
och håriga kroppar
minsann har de drabbats av missväxt
de går med hukande gång
som aporna en gång

vilka tankar månne dväljas
bakom dessa låga pannor?
med tiden insåg
den som serverat fått
sin mat på guldfat krymper
men den som lärt sig
försaka vandrar över saliga
ängar.

ha en fin dag klokuggla
det förtjänar du kram





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-12-01 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP