Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fast grepp

Frusna

rosens kinder

kvarhållna

av

vintern-




Fri vers av Margit Grell
Läst 120 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-12-01 07:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin ögonblicksbild!

2024-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Bore är nazist.
2023-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Fint om rosen som inte ser ut som den en gång var, men som står i kylan kvar.
2023-12-01

  Kungskobran VIP
I det frusnas värld
finns en ros som flärd
2023-12-01

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar rosen ~
i vinterskrud…
2023-12-01

  Kajan VIP
En text med en anspråkslös skönhet; kunde likväl utkommit vid förförra sekelskiftet; och det är en fint med den dimensionen anser jag .
2023-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell