Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


tiden är en flyktig vän


minnet från igår lever än
Det var då vi väjde för varje strå
aktade alla små
som korsade stigen
och vi lade oss på alla fyra
studerade minsta myra
himlen den var alltid blå
även om det regnade
från morgon till kvällen













Fri vers av the wildcat VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-12-01 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP