Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek o glädje.

kände sån kärlek.
o glädje gick med .
i en till grupp det .
andliga o övernaturliga.
.känner sån glädje när jag har rätt-.
jag bodde i ett gammalt hus .
i smålands skogen.
man var aldrig ensam.
kände i bland håret reste sig i nacken.
det hände många konstiga saker.
det finns onda o goda andar.
här reser sig håret i min nacke i bland
jag säger vill inget veta,
i bland är mitt huvud som en radio station .
vill inte veta har helling två gånger veckan.
kan själv ge har ara ingen lust.
tar man emot healling.
kommer alt upp som hänt i livet.
som man mått dåligt av. skrev nu 1 12 2023birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-01 12:23



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Tänk att livet faktiskt bjuder oss alla på upplevelser där kärlek och närhet finns med.

Du skriver med stark känsla, medryckande och för oss dit, till detta gamla hus.
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP