Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar klokuggla ha en bra dag kramar


läbbiga orättvisor

det enkla eller simpla kan utan rytmik gestalta
kluriga ord kan verklighet förvanska
och tragedier i stort och smått
utspätt på jordens befolkning finner vi
en del klarar sig utan bli våta
andra har paraply
och så finns de som ständigt dränks av himmelstårar
då de försöker hissa segel
så skutan kan föra dem hem

Varför består jordens befolkning av
så många olikheter viljor villkor
inte förundrad över krig uppstår
och folk blir eremiter
sitter på berget blickar ut över myrorna

för de vill bara ha lugn och ro
sitta under korkeken och lukta på blommor







Fri vers av the wildcat VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-12-02 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP