Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvänta dig inget klokuggla


fastän du förlorat allt
knyt näven i byxfickan
du har överlevt
och kan fatta pennan
tänkt noga efter vem och vad
vill du det bästa
tänk glada tankar det är snart jul
ta en pepparkaka till
nej ta flera
ditt leende gör dig starkare
glöm aldrig ingen vill höra
sanningens ord
knyt näven i byxfickan
dansa runt julgranen

hör musiken inom dig
bamsekram






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2023-12-02 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP