Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


for ever

Varför skadar människor andra
vi alla samma vägar vandra
låt oss få vara den vi är
hur tänker den som står i kön
lyfter handen och avfyrar vapnet
ensamhet blir tyngre börda
hos handen som skadar endaste
som vandrat vägen till Golgata




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-02 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP