Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto från skärmen


glädjepillret


karl-fredrik österlen
adventspyntade för tittarna

vattnade mina krukor
amaryllis blommar inte till jul
planterade om dem
spännande om de vaknar
senare




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-12-02 11:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
två kommer blomma i maj kanhänd
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP