Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om


en av tre

får cancer
vi som blir kvar glömmer inte
svårt att förstå
den som aldrig stått i regnet

hon sade maken måste
vara sjuk orkar inget
Vem kan se förbi sig själv
veta sin sista dag snart randas
hon gjorde det
han har opererat sig cancer
den var inte aggressiv
..
människor måste tänka till
en dag står de där
överraskade avklädda










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2023-12-02 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP