Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


solen visar sin bästa sida

ljuset penslar väggen
med guldtrådar
värmen vi känner
som en tröstande kram
i vinterkylan

smaklig måltid klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-12-02 12:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för idag klokuggla
nu har jag skrivit för mycket igen kram


2023-12-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP