Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lillan och maja


osunt bemötande klokuggla



ska ingen finna sig i
ingen ska vara dörrmatta
vänder ryggen till och går
det är ofta en person som inte
är sams med sig själv

Tack för du läser klokuggla

anm.
det blir julfint hos tjejerna
golvet var en synvilla
det såg rent ut :(
skyll inte på oss
moppa förslår inte
protesterade pälsbollarna
och tittade stort















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-12-02 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP