Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


första advent

tänder det första ljuset
det ska värma varje dag
tills det sista är tänt
det har varit en lång väntan
på dagen då frälsaren kommer
och ska fröjdas
då stjärnan på himlen tändes
kedjor ska falla
och änglar ska sjunga
en lovsång till livet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-03 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP