Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


morgondagen


hänger på låset
spikar på anslagstavlan
en efterlysning
när anländer värmebaronen
har blivit modern
klädd i lager på lager
och yllesockor över tårna
oron en knut i magen
över elräkningen som kommer

överdriver som alla brukar
vädret kan vi inte påverka
blott fundera
halleluja varmbassängen
ett glädjepiller som heter duga





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2023-12-03 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP