Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto från teveskärmen


december

det är drömmar
kölden talar ett magiskt språk
det glittrar av kristaller
vi glömmer bort mörkret
då vita flingor faller
mjukt i våra händer
vita kuddar över varje gren
det är täcket som värmer
tills solens varma händer
väcker vår frusna jord




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-03 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP