Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


socketassar

hackade skivade löken
och allt grönt
oljan fräste
den torkade svampen
och chilin buljongen
hottade upp maten
fann i frysen fina fisken
efter middagen
hårda ostmackan
därpå före reprisen
hemmatomten Ernst
tjejerna ska få besöket
grytan från köket
räcker kanske veckan ut




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-03 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP