Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


akvarell


imorgon klokuggla

är också en dag
hinner inte allt trots flitiga händer
och fötter
men imorgon är också
en dag
vrider in papperet i maskinen
redo för nästa dag
Alla spöken sover
och fåglarna sjunger
imorgon
som de gjorde idag
ett projekt klart
två andra halvfärdiga

kommer aldrig förstå mig på
människor här på sidan
antar de har det bra
fastän de beklagar sig
bry dig inte tomma ord
de blir enbart svikna löften
hjärtekram klokuggla










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-03 16:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja uj kram
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP