Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack så mycket

vilken genialisk uppfinning
fast vet du vad klokuggla
Då vi handlar varor över disk
och garantin inte gäller
pga fabrikören inte
håller sina löften
Då behöver inte heller kunden
hålla tyst utan vänder sig till
konsumentombudsmannen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-12-03 19:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
..
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP