Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knökafull

ryggsäcken fylld till brädden
av dåliga minnen och erfarenheter
vad människor bakom skärmen kan göra
vad som skett dunstar
som röken då trollkarlen
ur sin hatt drar upp kaninen
och dag blir till natt

frågar stilla alla
som här vistas har ni skrivit
testamentet med er sista vilja?
själv grubblade länge över
bilagan med allt det praktiska
garanterar befrielsen det är känslan
som sinnet kommer erövra
hos alla som inte mår bra
att inte överrumplas
av liemannen på sängkanten
och våndan känna
över det ni borde ha gjort






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-12-04 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP