Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ,

nåt du aldrig
kan bryta.
kärleken till varandra.
o des starka band.
människor som älskar .
varandra tror bara,
på varandra ännu.
vad du sänder ut.
för ondska.
skrev nu 4 12 2023 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-04 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP