Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla kram


radbandet


Då alla önskningar uppfyllda
bäraren av radbandet
har en enda kvar
sedan är dagen komplett
chigongen ikväll
Då somnar själen säll





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-12-04 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP