Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


han blir glad i huvet

Vem?
Jul med Ernst
han gjorde av björkris
en fotskrapa och sillinläggningar
allt med samma glädje
den lilla julgranen
stod grön och grann
med belysning på ett bord
och en lakrits choklad tryffel
nu är tid skriva
julkort eller greppa
telefonen

Tack för idag klokuggla
världens bästa
han blir glad i huvudet

Var får han dem på pricken
orden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-12-04 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP