Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sonett X mas


I have no more time.

 Jag har inte mer tid. Jag har inte tid; dagarna börjar ta slut. I deras brådska går ögonblick förlorade. Jag lämnar mitt förflutna bakom mig, jag flyr, Framtiden väntar på mig, väntar på att jag ska ta den på allvar. Körsbär i skålen, hur många är kvar? Deras söta och sura smak väcker minnen. Min tid är knapp, jag har inga poäng kvar, Bara minnen, bara minnen och oändliga önskningar. Jag har inte tid för falska människor. För värdelöst prat, för uppblåsta egon. Jag vill bara ha essens, jag vill bara ha höga värden, Jag vill leva, älska, njuta av dagarna. Mina körsbär, jag kommer att njuta av dem mycket, Tills min tid tar slut, i sista timmen.

 

I do not have time; the days are running out.

In their rush, moments are lost.

I leave my past behind, I run away,

The future is waiting for me, waiting for me to take it seriously.

 

Cherries in the bowl, how many are left?

Their sweet and sour taste brings back memories.

My time is short, I have no points left,

Only memories, only memories and endless wishes.

 

I do not have time for fake people.

For useless talk, for inflated egos.

I just want essence, I just want high values,

I want to live, love, enjoy the days.

 

My cherries, I will enjoy them dearly,

Until my time comes to its end, at the last hour.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-12-04 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP