Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla liknelser är en slump.


julstressen

Alltid densamma
Då jäklar anamma
ska koppar blänka av glansen
och nättrollen
förlorar helt balansen
stretar gör Hans och Greta
de jagas av häxan
som dem i ugnen vill steka
och de 7 dvärgarna
med dem går det
heller inte att leka




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-12-05 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP