Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tanka5dec23

Fortfarande mörkt...
Natten dröjer kvar men än
tycks dagen tveka.

Vinter - utan fågelsång
och blommor  men vår längtan...




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-05 07:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken underbar bild, det där på muren, är det månne en resväska, med plats för saker att ta med sig som tidsresenär?
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP